CAZ DRAMATIC ÎN JUDEŢUL CONSTANŢA. Un copil a avut puterea să sune la 112, pentru a-şi salva mama înjunghiată

de Alina DRACOPOL Miercuri, 23 Februarie 2022 2773
Un bărbat a fost arestat preventiv, pentru următoarele 30 de zile, după ce şi-a înjughiat concubina. Femeia îl părăsise cu ceva timp în urmă şi se mutase la mama ei, alături de cei doi minori, într-o casă din Cernavodă.
Pentru că femeia nu a vrut să se întoarcă la el, acesta s-a deplasat personal la locuinţa acesteia din Cernavodă, unde a înjunghiat-o. Unul dintre copiii victimei a reuşit să sune la 112, astfel că mama a fost dusă de urgenţă la spital, viaţa fiindu-i salvată.
"Prin ordonanţa din data de 21 februarie 2022 a Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa s-a dispus punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de inculpatul C.A., acuzat pentru săvârşirea unei tentative la infracţiunea de omor şi care a fost reţinut pe timp de 24 de ore în cursul aceleiaşi zile."

"În cursul zilei precedente procurorul de caz a formulat propunere de arestare preventivă a inculpatului pentru următoarele 30 de zile, propunere ce a fost admisă de judecătorul de drepturi şi libertăţi de la Tribunalul Constanţa."

Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Eveniment

Ultima oră

Titlurile zilei