CAZ ȘOCANT la Constanța / Contraamiralul George Petre, bărbatul abandonat mort pe stradă

de Florentina BOZÎNTAN Luni, 27 Februarie 2012 4755
Bărbatul care a murit, în această dimineață, pe trotuarul din fața Școlii nr. 23 din Constanța a fost contraamiralul în rezervă George Petre. Cu o carieră excepționale în spate, fostul militar a fost descris de colegii din Clubul Amiralilor Constanța drept "port-drapel al marinei române". 

Vezi aici fotografii de la fața locului!
 
Contraamiralul George Petre a trecut în rezervă în 1995, după ce a servit pe Distrugătorul 1, a fost locțiitor al comandantului la Apărarea Radei Mangalia, a fost îmbarcat pe Vânătorul de Submarine 2 și a fost șef de secție în Ministerul Apărării Naționale. Înainte să treacă în rezervă, militarul a ocupat funcția de comandant al Liceului Militar de Marină "Alexandru Ioan Cuza" din Constanța (1990-1995).
Colegii deplâng moartea sa, dar mai ales s-au declarat indignați de modul cum a fost tratat de cei care au ajuns la locul morții sale.
Contraamiralul va fi înmormântat miercuri dimineață, după ce îi vor fi prezentate onorurile militare la Cercul Militar Constanța.

Taguri

Comentează știrea

matei
27 februarie 2012
barbariii de la salvare

Ar trebui sa se ia atitudine de catre toti cei care l-au cunoscut pe acest mare om impotriva jigodiilor de la salvare ,ce sintem pe front in africa ,nemernicii mai sint si laudati mereu,ar trebui publicate numele si pozele ca sa ii stie toata constanta iar sanctiunea nu poate fi decit desfacerea contractului de munca fara dreptul de a mai practica medicina nici aici nici afara.

Petrisor
27 februarie 2012
D-zeu sa-l ierte!

Sincere condoleante familiei si ne vom aminti cu drag de dnul George Petre,un om deosebit si un iubitor de arta si frumos!

Sniper
28 februarie 2012
Doar aici...

Domnul contraamiral mi-a fost primul comandant in cariera mea de militar. Asta e soarta noastra... Sa fim folositi si apoi sa ne uite toti. Rusine sa va fie celor care purtati crucea rosie fara sa o meritati.

Dan
28 februarie 2012
Dl. Petre George

L-am cunoscut si apreciat ca un om de valoare, cum putini au fost si care si-a dedicat toata viata lui Marinei Romane. Condoleante familiei sale si prietenilor, colegilor de la LNR. Cit despre cei de la "salvare": sint de aceeasi parere cu cei de mai sus. Asemenea xxxxx nu au ce cauta intr-o societate civilizata - mai ales atunci cind au o asemenea meserie - pentru care sint platiti. Publicarea numelor / fotografiilor lor cu demiterea lor imediata este minimul care trebuie facut. Este un caz care va ajunge si in atentia presei de afara... sigur.

un om
1 martie 2012
salvarea?

Cred ca exista o procedura care interzice ambulantelor sa transporte corpuri neinsufletite( cadavre este un termen prea dur).Asa se explica de ce nu transporta la morga decedatii gasiti pe strada. mare rusine oricum. Condoleante si dumnezeu sa-l odihneasca.

Alte știri din sectiunea Eveniment

Ultima oră

Titlurile zilei