CAZ ȘOCANT: Tânără de 28 de ani, ținută legată cu sârmă de propria mamă. VIDEO

de Cuget Liber Joi, 08 Septembrie 2016 317
O tânără cu probleme psihice dintr-o comună din Iași este ținută legată de mama ei ca animalele. Fata, acum în vârstă de 28 de ani, a trăit toată viața legată cu sârmă, cu mâinile la spate, mai rău ca deținuții. Mama recunoaște că tratamentul este barbar, dar spune că altfel nu o poate îngriji, tânăra s-ar automutila dacă ar fi dezlegată.
Cazul șocant a fost descoperit în localitatea Probota. Tânăra are probleme psihice din naștere. De o viață întreagă trăiește ca un animal, este legată și ținută în curte cât e ziua de lungă. Mama recunoaște că ea este cea care își supune propria fiică la tratamentul inuman pentru a o putea îngriji, scrie romaniatv.net
Și vecinii știu de situație, de 28 de ani însă nimeni nu a luat vreo măsură, astfel încât fata să fie dusă într-un centru unde să fie îngrijită.
Localnicii cred că femeia nu-și duce fiica într-un spital ca să nu piardă singura sursă de venit a familiei, indemnizația de handicap și cea de însoțitor. Chiar și bătrâna are nevoie de cineva care să o îngrijească.
Cele 2 femei trăiesc într-o casă sărăcăcioasă, în cele mai rele condiții. Nu au nici apă, nici curent electric.

Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Eveniment

Ultima oră

Titlurile zilei