Centrul Infotrafic. Iată cum se circulă, în această dimineaţă, pe principalele artere rutiere

de Alina DRACOPOL Joi, 19 Ianuarie 2023 165
Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, la această oră, nu sunt sesizate evenimente rutiere care să impună oprirea circulației pe autostrăzi sau pe drumuri naționale.
Este semnalată ceață, fenomen meteo care reduce vizibilitatea în trafic sub 200 de metri, pe alocuri sub 50 de metri, pe mai multe drumuri din județul Harghita.
Plouă și carosabilul este umed pe mai multe artere rutiere din județele Alba, Arad, Hunedoara și Sibiu, însă nu sunt evenimente rutiere în desfășurare sau restricții de circulație.
Pe arterele rutiere principale din țară, respectiv autostrăzile A1 București-Pitești, A2 București-Constanța, A3 București – Ploiești și DN 1 Ploiești-Brașov, se circulă pe un carosabil parțial umed, cu vizibilitate bună și fără evenimente rutiere în desfășurare.
Din cauza vântului puternic, sunt suspendate manevrele în portul Midia.
"Pentru prevenirea unor evenimente rutiere grave, le recomandăm conducătorilor auto să se informeze cu privire la condiţiile meteo din zonele în care urmează să se deplaseze şi să-și echipeze corespunzător autovehiculul.
Dacă partea carosabilă este umedă ori acoperită cu polei sau zăpadă, trebuie să circulaţi cu o viteză care să permită oprirea în siguranţă, având în vedere că distanţa de frânare, în astfel de condiţii, este mult mai mare.", transmit reprezentanţii Centrului Infotrafic.
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Eveniment

Ultima oră

Titlurile zilei