Cercetat pentru evaziune fiscală de milioane de lei

de Andra RAFTU Sâmbătă, 17 Octombrie 2015 231
Un bărbat de 36 de ani s-a ales cu un dosar penal după ce oamenii legii au stabilit că se ocupă cu evaziunea fiscală. În urma unor investigații, ofițerii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Constanța au stabilit că în perioada 2007-2009, inculpatul Săndel C. a efectuat prestări servicii și livrări de bunuri către mai multe societăți de pe raza județului Constanța, însă a uitat să mai treacă și în evidența contabilă. 

Neregulile au ieșit la iveală în urma unui control efectuat de către A.I.F. din cadrul D.G.F.P. Brăila. S-a stabilit că societatea a creat un prejudiciu de 2.245.830 de lei, compus din impozit pe profit în valoare de 1.020.741 de lei și TVA de 1.225.089 de lei. 

Polițiștii au deschis un dosar de cercetare penală și l-au prezentat pe bărbat procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța. Față de suspect s-a luat măsura controlului judiciar.

Taguri

Comentează știrea

A TUDOR
18 octombrie 2015
Extra lucru la domiciliu, acum!

Avem urgent nevoie de colaboratori pentru activitate usoara la domiciliu! Se lucreaza in timpul liber, part-time, circa 2 sau 3 ore pe zi. Cerem cunostinte minime de navigare pe internet, de lucru cu fisiere pdf si word. Instruirea se face pe baza unor lectii transmise prin mail. Cerem maxima seriozitate si dorinta de a castiga! Pentru mai multe detalii trimiteti "INFO" la adresa: [email protected]

Alte știri din sectiunea Eveniment

Ultima oră

Titlurile zilei