Cererea procurorilor DNA în dosarul Microsoft a ajuns la Cameră. Biroul Permanent se reunește mâine

de Cuget Liber Marţi, 30 Septembrie 2014 76
Cererea procurorilor DNA în dosarul Microsoft a ajuns marți după-amiază la Camera Deputaților, au precizat, pentru MEDIAFAX, surse din conducerea acestui for legislativ.

Ca urmare, Biroul permanent al Camerei Deputaților se va reuni miercuri dimineață, la ora 9.45, pentru a decide parcursul și calendarul în ceea ce privește această cerere a DNA, au menționat sursele citate.
Parchetul Înaltei Curți de Casație și Justiție a anunțat, marți, că procurorul general Tiberiu Nițu, în baza dispozițiilor articolului 109 alineatul 2 din Constituție, a articolelor 12 și 19 din Legea 115/1999 și ale Deciziei Curții Constituționale nr. 270 din 10 martie 2008, a transmis ministrului Justiției referatul Direcției Naționale Anticorupție prin care se solicită declanșarea procedurilor pentru formularea cererii de efectuare a urmăririi penale față de: senatorul Ecaterina Andronescu - pentru abuz în serviciu, luare de mită, trafic de influență și spălare de bani; deputatul Valerian Vreme - pentru abuz în serviciu; senatorul Petru Șerban Mihăilescu - pentru instigare la abuz în serviciu, trafic de influență și spălare de bani.

Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Eveniment

Ultima oră

Titlurile zilei