Cetățeni albanezi introduși ilegal în țară prin Constanța, de o tânără

de Andra RAFTU Joi, 15 Octombrie 2015 163
O tânără de 29 de ani a fost reținută de polițiștii constănțeni după ce oameni legii au stabilit că a încercat să introducă ilegal în țară doi cetățeni albanezi. Ana Maria O. se deplasa cu un autoturism marca Volkswagen și a fost oprită la Punctul de Trecere al Frontierei Vama Veche pentru controlul de rutină.
Oamenii legii au observat că în mașina tinerei se mai află două persoane și acestea au fost identificate ca fiind doi cetățeni albanezi, A.T., de 26 de ani și P.L., de 33 de ani. Polițiștii de Frontieră au stabilit că vizita celor doi nu este justificată pe teritoriul României și nu i-au lăsat să treacă. Albanezii s-au întors din drum, dar au pus la cale un adevărat plan. Aceștia au vrut să treacă frontiera pe jos, în cursul nopții, dar au fost prinși.
"O patrulă a poliției de frontieră planificată în serviciu pe o autospecială cu termoviziune a observat în apropierea frontierei de stat, două persoane care se deplasau pe jos, dinspre Bulgaria spre România și care nu își justificau prezența în zonă. Deoarece nu vorbeau limba română, cei în cauză au fost conduși la sediul sectorului pentru identificare, ocazie cu care s-a stabilit că aceștia sunt cei doi cetățeni albanezi cărora nu li s-a permis intrarea în România prin P.T.F. Vama Veche, cu o zi în urmă", a declarat sub insp. Alexandru Ion, purtătorul de cuvânt al Gărzii de Coastă.
O altă echipă de poliție a oprit în trafic, în Limanu, autoturismul marca Volkswagen la volanul căruia se afla tânăra de 29 de ani. În mașină, oamenii legii au descoperit obiectele personale ale celor doi cetățeni albanezi, respectiv pașapoarte, cărți de identitate, telefon, haine etc.
În momentul în care a fost luată la întrebări, femeia a recunoscut că urma să îi ducă pe cei doi în Italia. Pe numele ei a fost întocmit dosar penal pentru comiterea infracțiunii de trafic de migranți și pe numele albanezilor trecere frauduloasă a frontierei de stat.
În cursul zilei de ieri cei trei au ajuns în fața procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, iar aceștia au cerut instanței de judecată arestarea preventivă.  
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Eveniment

Ultima oră

Titlurile zilei