Cioban dispărut, în județul Constanța

de Florentina BOZÎNTAN Miercuri, 29 Aprilie 2015 163
Polițiștii din localitatea constănțeană Rasova efectuează cercetări pentru găsirea unui bărbat de 47 de ani, care a fost văzut ultima dată la începutul lunii. 

Potrivit oamenilor legii, Ștefan Marcu, de 47 de ani, este originar din satul Ceamurlia de Sus, județul Tulcea, iar din 2012 lucra prin Rasova, ca cioban, iar în timpul verii obișnuia să plece în județul Tulcea, unde lucra pe tot ca cioban, pe la diferite ferme și stâne. 
Duminică, 5 aprilie, bărbatul se afla la marginea satului Rasova, de unde a plecat spre stâna unui localnic, dar nu a mai ajuns, iar de atunci nu a mai fost văzut. 

Semnalmentele bărbatului sunt: 1,70 metri, 75-80 kilograme, constituție atletică, păr cărunt, barbă neagră, ochi căprui; are o aluniță sub ochiul stâng. 

La data dispariției, aceasta purta jachetă din fâș culoare bleu-marin cu benzi reflectorizante pe mâneci, pulover din lână culoare crem, pantaloni blue jeans culoare închisă, cizme din cauciuc negre, căciulă îmblănită.

Cei care pot furniza informații despre bărbat sunt rugați să sune la Dispeceratul Poliției Constanța, telefon 0241/611.364.

Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Eveniment

Ultima oră

Titlurile zilei