Circulau cu permisul de conducere fals și plăcuțele de înmatriculare expirate

de Cristina SÎMBETEANU Marţi, 10 Ianuarie 2012 580
Un bărbat de 54 de ani, din Mangalia, a fost prins de polițiștii de frontieră în timp ce conducea un autoturism având asupra sa un permis de conducere fals.
Iusuf Sali, cetățean român de naționalitate turcă, aflat la volanul unei Dacii înmatriculate în Constanța, a fost oprit de polițiști pentru un control de rutină. Potrivit reprezentanților Gărzii de Coastă, bărbatul a prezentat un permis de conducere emis de autoritățile din Turcia, asupra căruia plana suspiciunea că ar fi fost fals. Luat la bani mărunți de către oamenii legii, bărbatul le-a declarat că a obținut actul falsificat de la o persoană din Turcia, pentru care a lucrat o perioadă.
Pentru fapta săvârșită, pe numele bărbatului a fost întocmit un dosar penal pentru fals material în înscrisuri oficiale, uz de fals și conducere pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere.
Tot în urma unui control de rutină, efectuat duminică după-amiază, de polițiștii de frontieră de la Băneasa, a fost depistat în trafic un autoturism cu numere de înmatriculare expirate.
George Baboi, de 39 de ani, din Adamclisi, aflat la volanul unui autoturism marca Daewoo, înmatriculat în Constanța, a fost oprit de polițiști pentru un control de rutină. La o privire mai atentă asupra actelor mașinii prezentate, oamenii legii au constatat că numărul de înmatriculare al autovehiculului era expirat. Întrucât conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat sau neînregistrat constituie infracțiune, șoferul s-a ales cu dosar penal.
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Eveniment

Ultima oră

Titlurile zilei