CLIPE TERIBILE! Un autocar românesc a explodat pe o autostradă din Austria

de Cuget Liber Miercuri, 26 Septembrie 2018 531
Un autocar românesc a explodat pe o autostradă din Austria miercuri dimineață. Flăcări uriașe au înghițit imediat mașina, fiind nevoie de intervenția a 65 de pompieri pentru a stinge incendiul.
Autocarul etajat românesc a fost cuprins de foc la motor pe A21, în Austria, în direcția spre Viena. Flăcări uriașe au apărut în spatele mașinii și șoferul a mai avut timp doar să tragă pe banda de urgență. El și alți doi pasageri care se aflau la bord au coborât în fugă și câteva clipe mai tîrziu autocarul a explodat.
Din fericire, nu au existat victime, autocarul neavând alți pasageri. Cinci mașini speciale de pompieri și 65 de pompieri au intervenit apoi pentru stingerea focului.
Autocarul a fost complet distrus, iar traficul oprit total pe ambele sensuri pe autostradă, unde nu s-a mai putut circula din cauza fumului dens.
Poliția austriacă a anunțat de asemenea că a întocmit 30 de procese verbale pentru șoferi care au trecut pe lângă incedndiu filmând sau făcând fotografii cu telefoanele mobile.

Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Eveniment

Ultima oră

Titlurile zilei