Controale la sânge în piețele din Constanța. Tone de pește și sute de ouă confiscate

de Florentina BOZÎNTAN Miercuri, 08 Aprilie 2015 156
În Săptămâna Mare, polițiștii desfășoară ample acțiuni de verificare în piețele din județul Constanța. Acțiunile sunt coordonate de polițiștii de la Serviciul de Investigare a Criminalității Economice și vizează atât ilegalitățile de natură economico-financiară, dar și produsele specifice Paștelui, neconforme potrivit prevederilor legale. Verificările sunt realizate împreună cu specialiștii de la Direcția Sanitar Veterinară și de la Direcția de Sănătate Publică.
Astfel, polițiștii acționează atât pentru prevenirea braconajului piscicol, precum și pentru verificarea modalității în care se face sacrificarea animalelor, a operațiunilor cu pește, produse din pește și carne, ouă.
Cum era de așteptat, oamenii legii au găsit numeroase nereguli, atât în ceea ce privește actele de proveniență, cât și modalitatea de păstrare a mărfurilor.
Până în prezent, polițiștii au confiscat peste 2,5 tone de pește, în valoare de 18.700 de lei, peste 50 de kilograme de carne, estimate la 22.000 de lei, și 600 de bucăți de ouă.
De asemenea, oamenii legii au aplicat nouă sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 28.000 de lei. 
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Eveniment

Ultima oră

Titlurile zilei