Copil al străzii abuzat sexual, în apropiere de Gara Constanța

de Florentina BOZÎNTAN Vineri, 07 Noiembrie 2014 386
Un individ care-și face veacul pe străzile din Constanța a fost reținut de oamenii legii, fiind acuzat de act sexual cu un minor. Potrivit oamenilor legii, inculpatul identificat ca fiind Ion Panait, de 28 de ani, și-a cunoscut victima, un băiat de 13 ani, care face parte de asemenea din rândul celor fără adăpost, prin intermediul unui alt minor, tot copil al străzii. Victima provine dintr-o familie dezorganizată și a fost internată în mai multe centre de plasament din municipiul Constanța, dar a fugit de fiecare dată, preferând să rămână pe străzi.
"Din probele administrate până în acest moment în cauză s-a reținut că în perioada 28 octombrie - 2 noiembrie, inculpatul a întreținut două acte sexuale orale cu persoana vătămată B.C.C., în vârstă de 13 ani, în timp ce se aflau în zona Gării CFR Constanța", au precizat procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța.
Polițiștii s-au autosesizat cu privire la comiterea acestei infracțiuni, iar atât victima, cât și inculpatul au recunoscut comiterea faptelor. Suspectul a fost reținut, iar dacă va fi găsit vinovat, el riscă să petreacă între unul și cinci ani după gratii. 
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Eveniment

Ultima oră

Titlurile zilei