Copil de 10 ani şi femeie de 35 de ani, inconştienţi după ce au fost implicaţi într-un accident cu o maşină răsturnată

de Alina DRACOPOL Joi, 19 Ianuarie 2023 245
Un băiat de 10 ani şi o femeie de 35 de ani au fost transportaţi la spital în stare de inconştienţă, după ce maşina în care se aflau a fost implicată într-un accident în care o altă maşină s-a răsturnat, joi, în localitatea Rugăşeşti, scrie Agerpres.
"Pompierii din cadrul Detaşamentului Dej au intervenit în această dimineaţă la un grav accident rutier petrecut pe raza localităţii Rugăşeşti. Au fost dislocate la faţa locului două autospeciale cu modul de descarcerare, un echipaj SMURD şi două echipaje SAJ, unde au găsit o băiat, în vârstă de aproximativ 10 ani, şi o femeie, în vârstă de aproximativ 35 de ani, în stare de inconştienţă. Totodată în afara părţii carosabile era o maşină răsturnată pe pavilion, cu ocupanţii ieşiţi din aceasta", se arată într-o informare a ISU Cluj.
Potrivit sursei citate, copilul şi femeia au primit îngrijiri de urgenţă şi au fost transportaţi la spital de către echipajele SAJ pentru investigaţii şi asistenţă medicală, iar pompierii au sprijinit acordarea primului ajutor calificat şi au asigurat măsuri de protecţie pentru persoanele implicate în accident.

foto: Agerpres/ ISU Cluj

Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Eveniment

Ultima oră

Titlurile zilei