Copil de 12 ani, bătut de alți doi minori. Poliția s-a sesizat, după ce un video cu agresiunea a fost postat pe internet

de Madalina PETRESCU Vineri, 01 Septembrie 2023 422
Polițiștii din localitatea Lunca, județul Teleorman, s-au sesizat din oficiu după ce în spațiul public a apărut un video în care un minor este bătut de alți doi copii. Oamenii legii au anunțat că au deschis dosar penal pentru lovire sau alte violențe. Agresiunea a avut loc pe un teren de sport.
„În urma apariției în spațiul public a unor imagini video în care un minor este agresat, polițiștii din cadrul Secției nr. 8 Poliție Rurală Lunca s-au sesizat din oficiu și au întocmit dosar penal pentru infracțiuni de lovire sau alte violențe”, se arată într-un comunicat al Poliției.

„Din primele verificări a reieșit faptul că minorul agresat are 12 ani, iar ceilalți doi, 13 ani, toți fiind domiciliați în comuna Plopii - Slăvitești, jud. Teleorman”, a mai precizat sursa citată. Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii tuturor circumstanțelor care au condus la săvârșirea faptei.

Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Eveniment

Ultima oră

Titlurile zilei