Crima care a îngrozit un oraș. Și-a ucis tatăl cu o șurubelniță

de Florentina BOZÎNTAN Luni, 11 August 2014 251
Crimă îngrozitoare la Medgidia, unde un bărbat de 53 de ani și-a ucis tatăl vitreg cu o șurubelniță. Potrivit anchetatorilor, incidentul a avut loc vineri, 8 august. Suspectul, Maurice Milea, în vârstă de 53 de ani, se afla într-o magazie din gospodăria situată într-un cartier mărginaș al orașului Medgidia. La un moment dat, pe fondul unui conflict spontan, tatăl său vitreg, în vârstă de 75 de ani, a început să-l lovească pe bărbat cu un băț, pe spate. Enervat peste măsură și impulsionat de alcoolul pe care-l consumase înainte, suspectul s-a întors și a înfipt în umărul stâng al victimei șurubelnița pe care o avea în mână.
La fața locului a fost solicitată o ambulanță, care a transportat victima la spital. Potrivit cadrelor medicale, în momentul în care a fost urcat în salvare, bătrânul era conștient și chiar refuza să fie dus la spital. La spital, însă, starea acestuia de sănătate s-a înrăutățit și a murit, în ciuda eforturilor medicilor de a-i salva viața.
Sâmbătă, suspectul a fost reținut de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța, fiind anchetat pentru omor. 
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Eveniment

Ultima oră

Titlurile zilei