CRIMĂ ÎN VAMA VECHE! Un tânăr a fost UCIS ÎN BĂTAIE în zona Amfora

de Sorin HULUBEI Sâmbătă, 05 Mai 2018 7046
UPDATE: Barbatul are 34 de ani, născut in municipiul Tecuci, județul Galați, cu domiciliul în Siliștea, Buzău.

Polițistii analizează toate pistele și nu exclud nicio variantă cu privire la cauzele care au dus la decesul victimei. Este în desfășurare o anchetă, polițiștii analizează toate probele existente ridicate de la fața locului.

La Vama Veche, în zona Amfora, a fost găsită o persoană decedată. Din spusele celor din jur a fost bătut de niște adolescenți. La fața locului s-a deplasat un echipaj medical SAJ Constanta, care a constatat decesul.

Potrivit martorilor ar fi vorba despre un bărbat în vârstă de 40 de ani.

Taguri

Comentează știrea

Anti violenta
5 mai 2018
Cronica unei morti anuntate

Politia si Jandarmeria nu se implica în tâlhării și violențe, din pacate. Preocuparea disproporționată a acestor institutii este, aproape exclusiv, pentru ratații care consumă diverse substante. Anul trecut (05.06.2017), de Rusalii, confirm ca cineva a fost batut crunt si deposedat de telefonul mobil, de catre un grup mare de bestii umane, in aceeasi zona, pe plaja, in zona Stuf. Politia nu a facut nici o investigatie la fata locului, nu au fost mobilizati jandarmi, desi de la tălharia cu violență.... pana la moarte nu mai era mult; intre timp li s-a comunicat Politiei IMEI-ul telefonului, certificatul medico-legal al victimei, insa nu s-a intamplat nimic timp de un an.

Alte știri din sectiunea Eveniment

Ultima oră

Titlurile zilei