Criminalul bătrânilor uciși cu sânge rece, de negăsit după 40 de ore de căutări

de Madalina PETRESCU Joi, 29 Iunie 2023 199
Poliţiştii din Timişoara sunt în alertă şi încă îl caută pe individul care a ucis doi bătrâni, în casa lor. Deşi a fost surprins de camerele de supraveghere, şi s-a luptat în casă cu nepotul celor doi bătrâni, poliţiştii încă nu au reuşit să dea de urma bărbatului. El a reuşit să fugă cu 12.000 de lei, după ce ar fi acţionat, se pare, la pont.

Orașul este scotocit și la această oră de polițiști, în căutarea criminalului. Au fost analizate până acum sute de camere de supraveghere, în încercarea de a-i reface traseul, de a-l identifica și de a-l captura.

S-au făcut, de asemenea, mai multe audieri care au avut loc în cursului zilei de ieri, azi-noapte, dar și astăzi. La mai bine de 40 de ore după ce s-a dat alarma la Timișoara, acest suspect principal este în continuare de negăsit, deși a fost dat deja publicității portretul său robot făcut pe baza descrierii nepotului care a sosit la fața locului alertat de ruda cu care bătrânii vorbeau la telefon și care a și sunat la 112.

În acest caz însă au fost făcute două apeluri la 112. Pe de-o parte de ruda venită să-i verifice pe bătrâni și, pe de altă parte, de o femeie care, la rândul ei, a fost alertată de către fiica bătrânilor, care și ea se află în Germania.

Joi, vor sosi la Timișoara rudele bătrânilor pentru a le ridica trupurile neînsuflețite și pentru a îi înmormânta. Anchetatorii continuă această operațiune extrem de dificilă și fac în continuare apel la populație să ofere toate informațiile pe care le pot avea în acest caz.


Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Eveniment

Ultima oră

Titlurile zilei