Cristian Cioacă a acoperit sângele Elodiei cu vopsea lavabilă!

de Cuget Liber Vineri, 30 Noiembrie 2012 597
Procurorii care au anchetat cazul uciderii avocatei Elodia Ghinescu susțin că aceasta ar fi fost omorâtă de soțul ei, Cristian Cioacă. Înainte să-și ucidă soția, omul legii a fost la amanta sa în Pitești. În timpul crimei, copilul polițistului, atunci în vârstă de doi ani, dormea. Concluziile anchetei au arătat că Cristian Cioacă a încercat să ascundă urmele crimei, dar a fost dat de gol de tehnologia de ultimă oră. Sub o placă de parchet, procurorii au găsit o pată de sânge de 50 de centimetri lungime, transmite realitatea.net.

Mai multe pasaje din referatul de propunere de arestare preventivă pentru 29 de zile, în cazul lui Cristian Cioacă, au fost prezentate de evz.ro:

"În perioada următoare comiterii infracțiunii de omor și ascunderii cadavrului, inculpatul a procedat la ascunderea și distrugerea mijloacelor de probă, aruncând în râpa situată la 4,6 kilometri de Poiana Brașov mai multe obiecte care purtau urmele de sânge ale victimei, spălând totodată urmele sub formă de stropi de sânge de pe vopseaua lavabilă și aplicând un strat suplimnetar de glet și de vopsea lavabilă în zonele cu cea mai mare concentrare a urmelor, citează aceeași sursă.


Citește articolul integral



Taguri

Comentează știrea

Liviu Chilian
1 decembrie 2012
Luminol

Este atat de simplu. Pana si copiii din Jewnglishtan, stiu de aceasta substanta chimica. Se foloseste de cateva decade, in "forensic investigations". Curcanii(militienii) Rromarlani nu trebuiau decat sa pulverizeze 'Luminol' pe peretii locuintei, si ar fi vazut ca exista sange acoperit de vopsea. Da', curcanii metamorfozati in kkpitalisti de genu' lu' Shorik, nebunul de la Piatra Neamt, sunt, si ei, victimele...superioritatii neoranduirii kkapitalismului salbatic - asta a'nvatat rromarlanimea, de la Jewnglishtanezi. Ce e rau, au preluat. Nu si ce e bun!

Alte știri din sectiunea Eveniment

Ultima oră

Titlurile zilei