Cu ce probleme s-a confruntat, în 2011, Penitenciarul de la Poarta Albă?

de Camelia MIU - MITRIC Marţi, 31 Ianuarie 2012 280
Astăzi, cu ocazia bilanțului privind activitatea pe 2011, conducerea Penitenciarului de la Poarta Albă a ținut să precizeze câteva dintre dificultățile pe care le-a întâmpinat în realizarea obiectivelor. Printre acestea s-au aflat: inadvertențele și lacunele legislative specifice care au creat dificultăți în punerea în aplicare a diferitelor decizii sau în luarea unor hotărâri și decizii pe linie de resurse umane; lipsa personalului din cadrul Biroului Resurse Umane și Formare Profesională, la sfârșitul anului 2011 în cadrul biroului își desfășurau activitatea un șef de birou și trei agenți din trei funcții de ofițer prevăzute și patru funcții de agent.
"Din acest motiv suntem deficitari la transcrierea fișelor de evidență a personalului unității, așa cum s-a dispus de conducerea ANP și nu s-au putut opera la zi toate modificările intervenite în situația socio-profesională a angajaților", precizează conducerea unității de detenție.
De asemenea, din cauza lipsei de fonduri și a situației economice naționale nu s-a reușit scoaterea la concurs și ocuparea posturilor vacante din statul de organizare al unității.
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Eveniment

Ultima oră

Titlurile zilei