Cum poți deveni maistru militar?

de Camelia MIU - MITRIC Vineri, 24 August 2012 348
Maiștrii militari constituie categoria de personal militar al armatei care întruchipează luptătorul și specialistul militar, capabil să conducă, să instruiască și să motiveze personalul din subordine pentru îndeplinirea misiunilor ce îi revin.
http://www.mapn.ro/recrutare/mm.phpCandidatul pentru profesia de maistru militar, filiera directă, trebuie să îndeplinească, cumulativ, mai multe criteriim spun reprezentanții Ministerului Apărării Naționale.
Criteriile de recrutare au caracter obligatoriu, în consecință, nu se admit, în nici o situație, derogări de la acestea, iar personalul recrutor nu recomandă și nu încurajează, sub nici o formă, solicitările de derogare de la criteriile de recrutare.
Dosarul de candidat se întocmește de către biroul informare-recrutare pentru candidatul care domiciliază pe raza județului/sectorului Municipiului București aflat în responsabilitatea centrului militar sau pentru cel care este încadrat/angajat într-o unitate militară ori este înmatriculat într-o unitate/instituție de învățământ din județul/sectorul respectiv, în perioada recrutării.
Birourile informare-recrutare întocmesc, într-un an școlar/universitar, un singur dosar de candidat pentru fiecare persoană care își exprimă cel puțin o opțiune, în funcție de categoria de personal/tipul instituției de învățământ/programul de formare/instruire pentru care a optat, iar în cazul în care există mai multe opțiuni, prima opțiune este considerată cea de bază.
Documentele tipizate care fac parte din dosarul de candidat - cererea de înscriere, fișa de cunoaștere, fișa de examinare medicală, recomandarea privind profilul psihomoral și comportamental - sunt asigurate de către birourile informare-recrutare.
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Eveniment

Ultima oră

Titlurile zilei