Cum se circulă, astăzi, pe PODUL AGIGEA / UPDATE

de Florentina BOZÎNTAN Joi, 17 Aprilie 2014 158
UPDATE / Traficul pe podul Agigea a fost reluat, iar în prezent se circulă pe două benzi pe sensul spre Mangalia, și pe o bandă pe sensul spre Constanța. 


Constănțenii care au avut drum în sudul litoralului, în această dimineață, nu s-au grăbit să plece la drum dat fiind că reprezentanții Companiei Naționale de Autostrăzi și Drumuri Naționale din România (CNADNR) anunțaseră că, începând de astăzi, până pe 22 aprilie, traficul pe podul Agigea nu va mai fi oprit. Odată ajunși în dreptul podului, au avut parte, însă, de o surpriză neplăcută. "Este o coadă de mașini care se întinde pe câțiva kilometri, stăm de jumătate de oră. Nu au anunțat că podul este deschis, ce se întâmplă?", ne-a semnalat o constănțeancă. 
Contactat telefonic, Marin Dima, șeful Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Constanța, a precizat pentru Cuget Liber: "Circulația este oprită întrucât este necesar să fie montată semnalizarea pentru cele trei benzi pe care se va circula. Iar acest lucru nu poate fi făcut pe trafic. Mai durează aproximativ jumătate de oră, până la 10,30 estimăm că se va circula normal". 


Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Eveniment

Ultima oră

Titlurile zilei