S-a deschis sezonul la buzunăreală! Cum te lasă șuții fără bani, în autobuzul 42

de Florentina BOZÎNTAN Miercuri, 11 Aprilie 2012 873
Aglomerația din mijloacele de transport în comun și neatenția călătorilor oferă paravanul perfect pentru hoții din buzunare. Iar victimele nu realizează că au rămas fără bani sau telefoane mobile decât atunci când este prea târziu.
Pentru o femeie din Dorobanțu și pentru fiica ei, în vârstă de nouă ani, clipa de neatenție în urma căreia au căzut victime unor astfel de șuți a însemnat pierderea puținilor bani pe care îi mai aveau.
"Am fost cu fetița la spital, apoi ne-am urcat în autobuzul 42, iar în stația din Tomis III am coborât. Avem în poșetă toți banii și actele. La coborâre, în aglomerație, cineva a înghesuit-o pe fiica mea, pe care o țineam de mână. M-am întors o secundă, să încerc să o trag și atunci mi-au furat portmoneul", a povestit Mihaela Profir. Hoții i-au furat 500 de lei, toți banii pe care îi avea pentru sărbătorile pas-cale.
Aceasta nu este prima grea încercare prin care trece familia respectivă. De ani buni, Mihaela Profir și fiica ei, Cristina, bat drumul între spitale pentru a afla de ce este copila atât de bolnăvicioasă. Până la vârsta de nouă ani, fetița a fost diagnosticată cu numeroase afecțiuni, una mai gravă decât alta: laringomalacie (din cauza acestei boli copila a scos mult timp sunete ca de pasăre, ajungând să fie cunoscută drept fetița - pasăre), bronhopneumonie acută, hipotrofie staturo-ponderală, hipopituitarism, retard psihic ușor (QI 60), prurigo atopic, gastrită cronică, infecție cu toxocara canis, boala celiacă, ba chiar a fost suspectă de fibroză chistică. Anul trecut, mama ei a cerut ajutorul autorităților pentru a ajunge la specialiștii Spitalului Universitar "Geanina Gaslini" din Italia, pentru efectuarea unor analize complexe și urmarea unui tratament. După sărbă-torile pascale, copila trebuie să se întoarcă în Italia, pentru continuarea tratamentului.
Furtul a fost sesizat Poliției municipiului Constanța, iar în prezent oamenii legii efectuează cercetări pentru prinderea autorilor.
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Eveniment

Ultima oră

Titlurile zilei