Cutremurător! Tânăra ucisă cu bestialitate de tatăl vitreg are un copil chiar cu asasinul

de Cuget Liber Joi, 17 Noiembrie 2016 444
Nicoleta Ionela Apreutesei, tânăra ucisă cu barbarie de tatăl ei vitreg, a fost condusă, ieri, pe ultimul drum de zeci de săteni din Făcăeni, Ialomița, localitatea ei natală. La modesta înmormântare care a avut loc la numai o zi după ce fata ar fi împlinit 25 de ani, rudele au rupt tăcerea și au scos la iveală un secret cutremurător: fetița Nicoletei este rodul unui abuz sexual, iar tatăl micuței este nimeni altul decât asasinul femeii, tatăl ei vitreg, Ionel Ionescu, scrie libertatea.ro

xxx

Bărbatul a omorât-o pe tânără weekendul trecut cu mai multe lovituri de cuțit. Fata se îndrăgostise de un alt băiat, fapt ce l-a scos din minți pe tatăl ei vitreg cu care i-a fost și ... amant.
Scos din minți, Ionel Ionescu a decis să-i dea o lecție fetei. Astfel, în noaptea de sâmbătă spre duminică, bărbatul s-a dus la apartamentul în care locuia fiica sa vitregă, aflat într-un complex rezidențial din Ilfov, aproape de cartierul Militari.
Bărbatul a lovit-o de mai multe ori cu cuțitul, apoi l-a înjunghiat și pe iubitul fetei, iar pentru a-l împiedica să fugă, i-a tăiat cauciucurile de la mașină. Iubitul fetei se află în continuare internat la Secția de chirurgie toracică a Spitalului Universitar, după ce acesta a fost operat.
Suspectul a a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Eveniment

Ultima oră

Titlurile zilei