Dănuț Lupu condamnat la închisoare cu executare. Motivul este halucinant

de Madalina PETRESCU Vineri, 02 Iunie 2023 352
Fostul mare internațional Dănuț Lupu a fost condamnat la 7 luni și 10 zile de închisoare cu executare după ce a fost prins conducând fără permis. Decizia nu este definitivă, iar Curtea de Apel București va da verdictul pe 7 iunie.

În vârstă de 56 de ani, Lupu a fost prins șofând, deși permisul de conducere i-a fost anulat încă din aprilie 2001, când a fost prins la volan după ce consumase băuturi alcoolice, potrivit Gândul.

Deși Dănuț Lupu nu a mai avut dreptul de a conduce, acest lucru nu l-a împiedicat să se urce la volan, alegându-se cu o serie de dosare penale, iar pedeapsa finală ar putea crește, pentru că nu se află la prima abatere. Pe 23 iulie 2020, fostul internațional a fost condamnat de Curtea de Apel Galați la 6 luni de închisoare cu suspendare pentru conducere fără permis.

Ca urmare, a fost condamnat să execute pedeapsa cea mai grea, la care s-a adăugat sporul de o treime, astfel că, în final, fostul fotbalist are de stat în detenție 7 luni și 10 zile.

Fostul fotbalist a declarat că a fost nevoit să conducă fără permis pentru că trebuia să ajungă la spital.

„Nu știu dacă o să pot obține suspendarea pedepsei, nu pot să vă spun eu lucrul ăsta. De aia sunt avocați, nu? Da, în primul rând regret ce s-a întâmplat. Am fost nevoit. Pur și simplu mă duceam la spital. Îmi era rău, și martorii au declarat același lucru. Acum, știți cum e, în viață, chiar dacă faci anumite greșeli, eu spun că dacă le faci în interes de sănătate… Până la urmă e greșeala mea”, a spus el.

Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Eveniment

Ultima oră

Titlurile zilei