Dat de gol de… costumul de ginerică!

de Florentina BOZÎNTAN Joi, 05 Septembrie 2013 194
Un constănțean dat în urmărire internațională de oamenii legii din Germania pentru fraudă informatică a fost prins în momentul în care și-a depus actele pentru a se căsători! 
Potrivit anchetatorilor, Andrei Moise, de 29 de ani, din Constanța, este acuzat că împreună cu fratele lui - prins de curând în Italia - și cu alte cinci persoane au comis mai multe fraude informatice în 2010. Concret, gruparea infracțională ar fi clonat mai multe carduri bancare, pe care le foloseau pentru a scoate bani din ATM-uri. Au acționat astfel în șapte localități din Germania, toți membrii grupării fiind români. Pe numele lor magistrații de la Tribunalul local din Dresda au emis mandate europene de arestare.
Constănțeanul Andrei Moise s-a întors în țară și nu a trezit suspiciunea autorităților. De curând, însă, s-a prezentat la Evidența Populației pentru a-și preschimba actele de identitate, întrucât plănuia să se însoare. Angajații instituției au constatat însă că bărbatul era dat în urmărire, motiv pentru care i-au anunțat pe polițiști.
Suspectul a fost reținut pe bază de ordonanță de procurorii Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanța.
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Eveniment

Ultima oră

Titlurile zilei