Deținut EVADAT de la Penitenciarul Jilava. FOTO ȘI SEMNALMENTE

de Cuget Liber Sâmbătă, 19 Ianuarie 2013 257
Dumitru Laurențiu Adrian, în vârstă de 34 de ani, condamnat definitiv la șapte ani închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie, cu domiciliul în București,a evadat, duminică dimineață, de la Penitenciarul Jilava.
Potrivit primelor verificări efectuate, deținutul a părăsit punctul de lucru fără a invoca un motiv anume, transmite realitatea.net.În vederea capturării deținutului au fost dispue măsuri specifice în astfel de situații, respectiv: blocarea căilor de acces – posibile direcții de deplasare, alarmarea personalului, trimiterea de urgență a mai multor echipe de căutare formate din personalul unității precum și cooperarea cu Direcția Generală a Poliției Municipiului București, Poliția de Frontieră și Inspectoratul Județean de Jandarmi Ilfov.
În cazul în care dețineți informații care ar putea ajuta la identificarea sau capturarea deținutului vă rugăm să contactați cea mai apropiată unitate de poliție sau să sunați la numărul de telefon 112. De asemenea puteți contacta Penitenciarul București Jilava la tel. 021/4570182; fax. 021/4570164 sau purtătorul de cuvânt al penitenciarului – comisar de penitenciare Cristi Micu, la telefon mobil 0757087957 și e-mail: [email protected].
Date de identificare și semnalmente deținut:
Nume: Dumitru Laurențiu Adrian
Semnalmente:Înălțime: 1,72 mTipul corpolenței: atletică mediuTipul frunții: îngustăTipul nasului: dreptTipul ochilor: căpruiTipul gurii: micăTipul bărbiei: normalăTipul urechilor: mijlocii depărtate superiorTipul feței: ovala, ten măsliniu.Tipul părului: negru Semne particulare: cicatrice braț stâng.Vestimentația: echipament trening bleumarin cu dungi albe, pantofi sport albi, fes negru.
 
 
 
 
 
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Eveniment

Ultima oră

Titlurile zilei