Doi tineri din Ovidiu încercau să-i aranjeze o căsătorie unui indian

de Andreea ILIESCU Miercuri, 27 Martie 2013 128
Polițiștii de frontieră constănțeni, în cooperare cu polițiști din cadrul Serviciului pentru Imigrări Constanța au desfășurat o acțiune pe linia combaterii șederii ilegale a cetățenilor străini în România. În urma acțiunii, desfășurată pe raza municipiului Constanța, oamenii legii au identificat un cetățean indian, în vârstă de 36 de ani, care s-a legitimat în fața polițiștilor cu un act de identitate italian, însă după verificări s-a stabilit că documentul este fals. 
Astfel, luat la întrebări, indianul le-a spus polițiștilor că a ajuns în România ajutat de doi români. În urma cercetărilor, oamenii legii i-au găsit pe cei care l-au ajutat pe indian, fiind vorba de doi tineri, de 21, respectiv 24 de ani, din Ovidiu. Cei doi i-au promis indianului că îi vor aranja o căsătorie cu o româncă, pentru a putea îndeplini condițiile de ședere legală în România.
Cetățeanul indian este cercetat pentru intrare în țară prin trecere ilegală a frontierei și uz de fals, iar românii pentru facilitarea șederii ilegale a străinilor pe teritoriul României. Cercetările vor fi continuate de Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanța. 
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Eveniment

Ultima oră

Titlurile zilei