Dorin Cocoș, adus la DNA pentru a fi audiat în dosarul Microsoft

de Cuget Liber Luni, 27 Octombrie 2014 70
Omul de afaceri Dorin Cocoș a fost adus azi de polițiști la DNA, cu o mașină, în baza unui mandat de aducere, pentru a fi audiat în dosarul licențelor Microsoft.
În 16 octombrie, procurorii anticorupție au făcut percheziții la locuințele fostului ministru Gabriel Sandu, fostului consilier prezidențial Dorin Marian, fostului șef al Serviciului de Informații Externe Cătălin Harnagea, la oamenii de afaceri Dorin Cocoș, fostul soț al Elenei Udrea, Remus Truică și Nicolae Dumitru, care controlează grupul de firme Niro, la tatăl președintelui Comitetului Olimpic, Adrian Petrache, precum și la Fundația Dinu Pescariu.
Surse judiciare precizau atunci, pentru MEDIAFAX, că anchetatorii au ridicat documente care ar putea constitui probe în dosarul Microsoft.
În acest dosar, DNA a cerut avize pentru urmărirea penală a nouă foști miniștri. Potrivit DNA, persoanele din Guvern, ministere și din societățile implicate în derularea proiectului privind licențele Microsoft pentru școli ar fi pretins 20 de milioane de dolari din cele 54 de milioane chitate de Executiv în cadrul contractului, scrie mediafax.ro.
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Eveniment

Ultima oră

Titlurile zilei