Două autoturisme de lux implicate în accidentul de la Trocadero

de Camelia MIU - MITRIC Luni, 24 Octombrie 2011 620
În accidentul care a avut loc, aseară, la Trocadero, au fost implicate două autoturisme de lux, iar unul dintre șoferi a fost rănit.
Polițiștii de la Rutieră spun că accidentul s-a petrecut la ora 19.20, când Mihai Hulene, de 56 de ani, din Constanța, care se afla la volanul unui autoturism marca Volkswagen Passat, cu numărul de înmatriculare CT - 55 - HCN, și circula pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu, nu a fost atent în momentul în care a trecut de pe o bandă pe alta, lovind astfel o altă mașină ce se afla în trafic. Mai exact, când a ajuns în dreptul străzii Poporului, nu s-a asigurat la schimbarea direcției de mers de pe banda a treia pe banda a patra, intrând astfel în coliziune cu un autoturism marca Mercedes, cu numărul de înmatriculare CT - 23 - MEL, condus de Dumitru Mela, de 18 ani, din Constanța, care circula, regulamentar, în aceeași direcție de mers, pe banda numărul patru.
În urma coliziunii, a rezultat vătămarea corporală a lui Mihai Hulene. El a fost transportat la spital, dar nu a rămas internat.
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Eveniment

Ultima oră

Titlurile zilei