Două tramvaie s-au ciocnit în Capitală. Opt persoane au fost rănite

de Cuget Liber Vineri, 02 August 2013 168
Două tramvaie s-au ciocnit, în această dimineață, la intersecția Ștefan cel Mare cu Calea Dorobanților din Capitală. Opt persoane au fost rănite, informează România TV. Victimele au fost transportate la spital. O primă ipoteză privind cauza accidentului este că al doilea tramvai nu a putut frâna la intrarea în stație din cauza bitumului turnat pe șine.
Deși polițiștii nu au exclus ca o eroare umană să fi dus la acest accident, se pare că principala cauză ar fi bitumul turnat peste noapte și care aproape a acoperit șinele de tramvai. Astfel, în momentul accidentului, când un tramvai se afla în stație, cel de-al doilea nu a putut frâna și s-a ciocnit de prima garnitură.
Angajați ai RATB sunt la fața locului și au început să curețe bitumul de pe șine pentru a nu se repeta incidentul.
Cinci dintre victime au fost transportate la Spitalul Floreasca și alte două la Elias. Persoanele rănite au fost supuse unor investigații și au primit îngrijiri, însă nu au avut nevoie de spitalizare.
Regia Autonomă de Transport București a demarat o anchetă internă pentru a stabili cauzele care au condus la producerea accidentului din zona Dorobanți, în care au fost implicate două tramvaie de pe liniile 46 și, respectiv, 1, și va colabora cu Poliția pentru a rezolva cât mai repede cazul, a declarat, pentru Agerpres, Constantin Tobescu, purtător de cuvânt al RATB.
Potrivit sursei citate, din primele informații, șase persoane au fost rănite, însă reprezentanții RATB care anchetează cazul au anunțat ulterior că numărul celor care necesită îngrijiri medicale ar putea fi mai mare.

Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Eveniment

Ultima oră

Titlurile zilei