DROGURI la malul mării! Au fost întocmite 22 de DOSARE PENALE

de Cuget Liber Joi, 02 Mai 2013 511
Polițiștii Serviciului Antidrog din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța au acționat pentru prevenirea și combaterea traficului și consumului ilicit de droguri în stațiunile litorale ale Mării Negre, în perioada minivacanței de 1 Mai.

În acest sens, în perioada 30 aprilie - 3 mai, acțiunile s-au derulat în zona stațiunilor Mamaia, Costinești și Vama Veche, unde, au fost depistați în flagrant 29 tineri din județele Constanța, Argeș, Cluj, Tulcea, Bacău și municipiul București, care aveau asupra lor droguri și substanțe susceptibile de a avea efecte psihoactive.

De la persoanele depistate au fost ridicate, 50 de grame de cannabis sub formă de țigarete, confecționate artizanal, tip joint sau porționate în pliculețe autosigilante, 1 gram cocaină și 17 plicuri conținând substanțe susceptibile de a avea efecte psihoactive. Ca urmare a acestui fapt, au fost întocmite 22 dosare penale.

Taguri

Comentează știrea

oana
4 mai 2013
da!

asa da!

gigi joint
4 mai 2013
cum asa da ?

Hai sa fim seriosi, dosar penal pentru un joint ? De cocaina inteleg dar pentru un joint cum sa zici asa da ? Banuiesc ca ai lejer peste 50 de ani. Suntem inapoiati rau, te mai miri de ce draq nu vin turistii...

Alte știri din sectiunea Eveniment

Ultima oră

Titlurile zilei