Dușa: "Bugetul pe 2014 permite înzestrarea Armatei României"

de Andreea ILIESCU Joi, 09 Ianuarie 2014 225
Ministrul apărării naționale, Mircea Dușa, a participat, ieri, la ceremonia de preluare a funcției de șef al Statului Major al Forțelor Terestre de către generalul-maior Nicolae Ciucă.
"După mai mulți ani în care bugetul apărării a scăzut, în anul 2013 am avut o creștere, care a permis relansarea procesului de modernizare și înzestrare a Armatei României", a declarat ministrul Mircea Dușa.
De asemenea, ministrul apărării naționale a subliniat că această creștere se reflectă și în bugetul pe anul 2014, ceea ce va asigura continuitate programelor derulate.
Totodată, Mircea Dușa a trecut în revistă principalele evenimente ale acestui an, precizând că vor fi organizate activități importante pentru a marca împlinirea a zece ani de la aderarea țării noastre la Alianța Nord-Atlantică la care vor fi invitate oficialități din cadrul organizației și țărilor membre. Referitor la numirile pe funcțiile libere de conducere din structurile ministerului, ministrul Dușa a spus că se vor face în mod transpa-rent, prin publicarea acestora și organizarea de concursuri.
La activitate au participat șeful Statului Major General, general-locotenent Ștefan Dănilă, repre-zentanți ai Ministerului Apărării Naționale, comandanți de mari unități și unități din cadrul Forțelor Terestre. 
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Eveniment

Ultima oră

Titlurile zilei