Elena Udrea, primul mesaj din arestul la domiciliu

de Cuget Liber Sâmbătă, 09 Mai 2015 394
Fostul ministru Elena Udrea a postat pe pagina sa de facebook primul mesaj după ce a fost plasată în arest la domiciliu, după două luni și jumătate de stat după gratii:

"Buna dimineata! Este ora 07.00, deci urmeaza "Apelul". Doar ca nu m-a mai trezit zgomotul infiorator al celor trei zavoare care se trag la ora 06.00. Si inca nu inteleg de ce ma trezesc in patul meu. Ieri am incercat sa ma readaptez la viata acasa. Surprinzator cum uiti unele obisnuinte, cum ar fi folosirea telefonului mobil, in ce directie se roteste robinetul de la dus...etc.
Va multumesc tuturor celor care v-ati gandit la mine in aceasta perioada! In special celor care mi-ati fost alaturi. Sunt convinsa ca forta gandurilor voastre pozitive a contat. Sa aveti o zi frumoasa! Eu sunt aici", a scris Elena Udrea, pe pagina sa de facebook.

Taguri

Comentează știrea

rodica
9 mai 2015
proiect

Tu trebuie să îți cultivi o atitudine de așteptare pozitivă, indiferent de cursul evenimentelor din lumea exterioară sau de opiniile celorlalți oameni. Asta scrie celebrul Bob Proctor în cartea "Te-ai născut bogat". Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul PROIECT la adresa de email: [email protected]

Alte știri din sectiunea Eveniment

Ultima oră

Titlurile zilei