Evenimente la Constanţa, cu ocazia zilei de 9 Mai. Schimbări în trafic!

de Alina DRACOPOL Vineri, 06 Mai 2022 594
Data de 9 Mai are o triplă semnificaţie simbolică pentru români. Nu sărbătorim doar Ziua Europei, ci şi Ziua Independenţei României şi Ziua Victoriei Coaliţiei Naţiunilor Unite în cel de-al doilea război mondial.

Cu acest prilej, luni, de la ora 13:00, în Parcul „Regina Maria” se vor desfăşura mai multe manifestări cu caracter militar şi religios. Va avea loc o ceremonie de depunere de coroane la Monumentul Eroilor din Războiul de Independenţă, urmată de o paradă militară.

Pentru ca evenimentele să se desfăşoare în condiţii optime vor fi luate mai multe măsuri.

Astfel, începând cu data de 8 mai, de la ora 16:00, va fi interzisă oprirea/staţionarea autovehiculelor pe bulevardul Alexandru Lăpuşneanu, între străzile Nicolae Iorga şi I.L. Caragiale, în zona parcărilor în spic din faţa arealului de desfăşurare a evenimentelor;

De asemenea, în data de 9 mai, în intervalul orar 12:00–15:00, circulaţia autovehiculelor va fi restricţionată pe bulevardul Alexandru Lăpuşneanu, tronsonul delimitat de strada Nicolae Iorga şi strada I.L. Caragiale, sensul mers către zona Casa de Cultură.

Pe durata desfăşurării evenimentului, staţia de autobuz de la Casa de Cultură va fi relocată în dreptul Universităţii „Andrei Şaguna”.


Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Eveniment

Ultima oră

Titlurile zilei