Farsa macabră de pe plaja Trei Papuci ... nu a fost o farsă: "Hai să vă spun adevărul" - Galerie foto

de Andreea ILIESCU Miercuri, 15 Octombrie 2014 533
UPDATE - Pentru că polițiștii nu i-au crezut varianta și i-au cerut să dea informații despre "prietenul" respectiv, tânăra, Georgiana Maria Neculai, a decis să spună adevărul. Le-a povestit polițiștilor că a băut, în noaptea de marți spre miercuri, cu mai mulți prieteni. La un moment dat, în jurul orei 2.30, când s-a terminat distracția, tânăra s-a dus singură pe plaja 3 Papuci pentru a face o baie, așa cum obișnuiește să facă de fiecare dată când bea - potrivit oamenilor legii. A intrat în apă, însă în momentul în care a ieșit, s-a trezit în cu totul altă parte. Pentru că nu și-a mai găsit hainele, tânăra a plecat spre locul de muncă îmbrăcată într-un tricou și în…chiloți! Ieri, la ora 1.52, tânăra a postat pe Facebook următorul mesaj: "Îmi place vinu' sec...sec".
 

UPDATE - Tânăra le-a spus polițiștilor că s-a dus de dimineață să facă o baie în mare. Și-a lăsat hainele și telefonul mobil pe mal și a intrat în apă. Când a ieșit nu le-a mai găsit, așa că a fost nevoită să plece acasă…în lenjerie intimă. După ce s-a schimbat, tânăra s-a dus la sediul Secției 3 pentru a da declarații. Aceasta le-a povestit oamenilor legii că hainele i-au fost ascunse de un prieten, care i-a făcut o glumă proastă.
 
UPDATE -  Răsturnare de situație în cazul femeii "dispărute" în apele Mării Negre. În timp ce scafandrii căutau trupul femeii, oamenii legii au apelat, de pe telefonul lăsat de victimă pe malul apei, un număr de telefon din agendă. Spre surprinderea acestora, a răspuns o tânără de 26 de ani. Aceasta le-a spus oamenilor legii că a fost victima unei farse făcute de prietenii săi.

UPDATE - Din primele informații este vorba despre o femeie care și-a lăsat pe dig hainele, documentele și telefonul mobil. În aceste momente scafandrii din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență o caută. 

Pompierii de la ISU Dobrogea au fost solicitați să intervină în zona plajei 3 Papuci pentru a căuta o persoană dispărută în Marea Neagră. 
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Eveniment

Ultima oră

Titlurile zilei