Femeie acuzată că atacă bebeluși pe stradă, internată la Psihiatrie

de Cuget Liber Miercuri, 20 Februarie 2019 147
Polițiștii dâmbovițeni fac investigații în cazul unei femei din Târgoviște ce este acuzată că a atacat un bebeluș pe stradă, în timp ce era plimbat cu căruciorul de mama sa.
''Femeia a fost internată voluntar la o unitate spitalicească din Târgoviște, ieri după amiază (marți, n.r.)'', a anunțat IPJ Dâmbovița.
Se pare că sunt mai multe incidente de acest fel, iar cel mai recent a avut loc în urmă cu câteva zile. Mama bebelușului susține că femeia a intrat în vorbă cu ea, i-a spus să îi dea copilul, iar apoi s-a dus spre căruciorul acestuia și a încercat să îl sugrume pe micuț. În ajutor a venit un bărbat aflat în apropiere, campion la karate, care l-a salvat pe cel mic din mâinile femeii.
Agresoarea este profesor suplinitor la un liceu din Târgoviște. Șeful Inspectoratului Școlar Județean Dâmbovița, Sorin Ion, a precizat că profesoara în cauză nu are plângeri cu privire la comportamentul de la școală, iar examenul psihologic anual nu arată că ar avea vreo problemă.
După ce cazul a fost făcut public, mai multe mămici au sesizat pe rețelele sociale că o femeie agresează copii mici pe stradă sau în parcarea unui supermarket din Târgoviște.
În acest caz a fost deschis un dosar penal pentru lovire sau alte violențe și amenințare, scrie Agerpres.
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Eveniment

Ultima oră

Titlurile zilei