Fiul lui Jean-Claude Van Damme, condamnat la 18 luni de libertate sub supraveghere

de Cuget Liber Joi, 04 Octombrie 2018 430
Nicholas Van Varenberg, fiul de 22 de ani al actorului din filme de acțiune Jean-Claude Van Damme, a fost condamnat miercuri la 18 luni de libertate sub supraveghere, după ce s-a declarat vinovat de comportament violent, în urma unui incident cu colegul său de cameră în Arizona, relatează Agerpres.ro.

Judecătorul Warren Granville a emis sentința împotriva Nicholas Van Varenberg care se află astfel într-o perioadă de probă după incidentul petrecut în orașul Tempe, în urmă căruia a ajuns să-l sechestreze și să-l amenințe cu un cuțit pe colegul său de cameră.

Având în vedere că și-a recunoscut vinovăția și s-a declarat responsabil de comportament violent, alte acuzații precum cel de sechestrare, posesie de marihuana și droguri au fost ridicate, conform Tribunalului superior al comitatului Maricopa.

Fiul lui Van Damme a fost arestat în septembrie 2017 pentru acest incident, în care a sechestrat și a amenințat cu un cuțit persoana cu care împărțea locuința. Potrivit tribunalului, Van Varenberg a fost înregistrat de o cameră de supraveghere în timp ce lovea peretele unui ascensor într-un complex de locuințe, rănindu-se la mână.

Urmărind picăturile de sânge, agenții au ajuns de la ascensor până la apartamentul lui Van Varenberg și s-au oferit să-l ajute însă tânărul i-a refuzat. Ulterior, polițiștii s-au întors la apartament, după ce unii vecini au reclamat zgomote și certuri din interior. Când agenții au bătut la ușă, tânărul a amenințat că îl omoară cu un cuțit pe colegul său de apartament.

După ce a refuzat două ore să deschidă ușa, agenții au pătruns în locuință și l-au eliberat pe colegul său de cameră. Inițial, Van Varenberg s-a declarat nevinovat de acuzațiile de atac agravat și sechestrare de persoană.

Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Eveniment

Ultima oră

Titlurile zilei