FLAGRANT ÎN NĂVODARI: SUTE DE ARTICOLE PIROTEHNICE, CONFISCATE

de Florentina BOZÎNTAN Miercuri, 07 Decembrie 2022 169
Polițiștii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase au depistat, în flagrant delict, un bărbat, de 35 de ani, care intenționa să vândă articole pirotehnice din categorii nedestinate publicului larg. În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală.
În cursul zilei de luni, 5 decembrie, polițiștii au desfășurat o acțiune de prindere în flagrant a unui bărbat, de 35 de ani, din municipiul București, despre care existau informații că se va deplasa în județul Constanța pentru a comercializa, neautorizat, articole pirotehnice de diferite mărci și categorii. Acesta a fost depistat în orașul Năvodari, având în portbagajul și pe bancheta autoturismului său cantitatea de 320 de kilograme de articole pirotehnice din categoriile P1, F2 și F3, pe care urma ar fi urmat să le predea unui cumpărător. Bunurile au fost ridicate, în vederea indisponibilizării.
În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de efectuarea fără drept de operațiuni cu articole pirotehnice, potrivit Legii 126/1995 privind regimul materiilor explozive.
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Eveniment

Ultima oră

Titlurile zilei