FOCURI DE ARMĂ ÎN CONSTANȚA: minorul care a tras cu un pistol cu bile a fost sancționat

de Florentina BOZÎNTAN Marţi, 28 Martie 2023 310
Polițiștii constănțeni au fost sesizați, luni, 27 martie, de faptul că pe strada Unirii Constanța s-au tras focuri de armă. Ajunși la fața locului, oamenii legii au stabilit că incidentul a avut loc în jurul orei 16.20. Martorii le-au spus polițiștilor că un tânăr aflat la volanul unui cvadriciclu a circulat pe contrasens, iar în momentul în care i s-a atras atenția, a scos pistolul și a tras. Minorul a fost dus la Poliție pentru audieri, iar ulterior s-a luat decizia sancționării lui contravenționale.
„Luni, 27 martie, în jurul orei 16.20, polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța – Secția 1 Poliție au fost sesizați cu privire la faptul că, pe strada Unirii, în urma unei altercații în trafic, un conducător auto ar fi tras cu o armă. În urma activităților desfășurate, a fost identificat un minor, de 16 ani.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice și amenințare. În urma audierilor, a rezultat faptul că minorul ar fi achiziționat ilegal arma, acesta fiind sancționat contravențional, cu amendă în valoare de 1.005 lei, în baza Legii nr. 295/2004, pentru achiziționarea ilegală a acesteia, cu amendă în valoare de 1.005 lei, în baza Legii nr. 295/2004, pentru portul, folosirea și transportul acesteia în alte condiții decât cele prevăzute de lege, precum și cu amendă în valoare de 145 lei, în baza O.U.G. 195/2002”, au precizat reprezentanții IPJ Constanța. 
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Eveniment

Ultima oră

Titlurile zilei