Fostul director general al Oil Terminal a recunoscut acuzația de trafic de influență!

de Camelia MIU - MITRIC Vineri, 24 Februarie 2012 1152
Surprize în dosarul de corupție în care apare fostul director general al Oil Terminal, acuzat de fapte de corupție. Ștefan Ene, alături de Octavian Iulian Natu, fostul director al SC Petrotrans SA, și Mihai Moise, reprezentant al SC NAC Industrii SRL București, au dat declarații în fața judecătorilor de la Tribunalul Constanța în care au recunoscut acuzațiile ce le-au fost aduse de procurori, cerând apoi aplicarea legii micii reforme în justiție, prin care beneficiază de reducerea cu o treime a pedepselor pe care urmează să le primească.
În ceea ce-l privește pe cel de-al patrulea inculpat din acest dosar, Marian Toma, director de producție al SC NAC Industrii SRL București, nu s-a întâmplat același lucru, iar asta pentru că el a negat că s-ar face vinovat de faptele reținute prin rechizitoriu, vrând să-și dovedească nevino-văția în instanță.
Judecătorii au dispus ca procesul să continue pentru toți cei patru inculpați, nefiind de acord cu disjungerea cauzei pentru ceilalți trei care și-au recunoscut vina.
Ene este acuzat de trafic de influență, Moise de cumpărare de influență, Toma de complicitate la cumpărare de influență și Natu de complicitate la trafic de influență și la cumpărare de influență pentru că, la data de 6 ianuarie 2011, Ene ar fi primit de la Mihai Moise aproximativ 40.000 de dolari pentru a-l convinge pe directorul general al SC Oil Terminal SA Constanța, Silviu Wagner, să aprobe încheierea unui contract prin care firma constănțeană să livreze pentru SC NAC Industrii SRL București reziduuri petroliere în condiții avantajoase. În luna martie, cei patru au fost arestați, dar eliberați la trei zile de judecătorii de la Curtea de Apel Constanța. 
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Eveniment

Ultima oră

Titlurile zilei