Galerie foto. Accident rutier la Constanța. Victima, LOVITĂ DE TIR, CHIAR PE TRECEREA DE PIETONI

de Sorin HULUBEI Joi, 06 Iulie 2017 6315
Șoferul unui TIR care circula pe strada Mihai Viteazu din municipiul Constanța a dat peste o bătrână, chiar pe trecerea de pietoni.


 La fața locului s-a un echipaj medical al Serviciului de Ambulanță Județean Constanța care a acordat prim-ajutorul la fața locului. 


Potrivit medicilor, femeia în vârstă de aproximativ 70 de ani a suferit un traumatism de membru inferior și a fost transportată la spital. 


Un echipaj al Serviciului Rutier Constanța s-a deplasat la locul accidentului și efectuează cercetări pentru a stabili cauzele exacte în care s-a petrecut accidentul.


Ce spune Poliția Constanța despre accidentul rutier


"La data de 06.07.0217, ora 11.40, numitul Ș.C., în vârstă de 43 de ani, din Constanța, a condus un autovehicul cu semiremorca, pe strada Mihai Viteazu din Constanța, iar în dreptul marcajului pietonal de la magazinul Tomis, a condus un autovehicul cu semiremorca, pe strada Mihai Viteazu din Constanța, iar în dreptul marcajului pietonal de la magazinul Tomis, a surprins și accidentat ușor o femeie în vârstă de, 79 de ani, din Constanța.
În cauză a fost întocmit dosar penal."



Taguri

Comentează știrea

d
6 iulie 2017
a

AUTOCAMIONUL TRECUSE DE TRECEREA DE PIETONI ȘI DOAMNA S-A ANGAJAT ÎN TRAVERSARE ȘI S-A LOVIT DE ROȚILE DE LA MIJLOCUL TIR ULUI. ...VINA APARȚINE ÎN TOTALITATE PIETONULUI. MAI MULT, DACĂ ȘOFERUL NU ERA ATENT SĂ OPREASCĂ, O PUTERNICA TRAVERSARE SUB ROȚILE MASINII.

Iulia
6 iulie 2017
Cum o cheama

Stie cieva cum o cheama pe batrana sau sa o descrie...va rog!!

Gogu
6 iulie 2017
Nerespectare indicator

Autotrenul mu avea voie sa circule pe acea strada, deoarece exista limita de tonaj. Masa maxima admisa este de 7,5 t.

Marius
6 iulie 2017
O

Gogule vezi ca se scot autorizatii de acces in oras pt autovehicule trafic greu ...cine crezi ca-ti aduce mancarea la supermarket ....

Alte știri din sectiunea Eveniment

Ultima oră

Titlurile zilei