GALERIE FOTO / Autostrada Soarelui, stricată în plin sezon. Directorii CNAIR au fost toată noaptea pe A2

de Cuget Liber Vineri, 25 Mai 2018 639
Plăcile de beton din componența carosabilului pe Autostrada Soarelui s-au ridicat cu aproape jumătate de metru. Circulația în zonă a fost oprită pe banda de urgență și parțial pe prima bandă a sensului de mers Constanța către București, la kilometrul 17. Sâmbătă dimineață, CNAIR a anunțat că a remediat problemele.

"Suprafața carosabilă a fost readusă la nivel și asfaltată la mai putin de 11 ore de la începerea intervenției pentru remedierea deformării care a apărut la km 17 al Autostrăzii Soarelui, pe sensul de mers Constanța – București, din cauza ridicării bruște a două plăci de beton.
Remedierea acestei probleme a fost posibilă după ce Directorul General al CNAIR, Narcis Neaga s-a deplasat la fața locului și a cerut intervenția rapidă pe timp de noapte a muncitorilor și utilajelor în zonă.
Lucrările au fost efectuate de o echipă de 15 muncitori și 2 utilaje care au detensionat plăcile de beton afectate și le-au îndepărtat, după care a refăcut planeitatea și au asfaltat suprafața deteriorată.
Pe tot parcursul intervenției, sectorul de drum în cauză a fost iluminat, semnalizat și supravegheat de un echipaj al Poliției Rutiere, astfel încât lucrările să se poată desfășura eficient și în condiții de siguranță.
Deși a fost impusă restricție de viteză de 60 de km/h pe o porțiune de 200 de m, circulația s-a putut desfășura pe ambele benzi, pe întreaga perioadă în care s-a lucrat la remedierea suprafeței benzii de urgență de la km 17 al A2", arată CNAIR într-un comunicat de presă.

Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Eveniment

Ultima oră

Titlurile zilei