GALERIE FOTO / Avansări în grad pentru merite excepționale la IPJ Constanța

de Andreea PERHAIȚĂ Joi, 29 Noiembrie 2018 722
Cu prilejul Zilei Naționale a României – 1 Decembrie, pentru merite excepționale în activitatea profesională, un număr de 16 ofițeri și 14 agenți de poliție din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța vor fi avansați în gradul profesional următor, înaintea îndeplinirii stagiului minim.

​Prin dispoziția Șefului Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, cu prilejul Zilei Naționale a României – 1 Decembrie, pentru merite excepționale în activitatea profesională, un număr de 30 de polițiști din cadrul I.P.J. Constanța vor fi avansați în gradul profesional următor, înaintea îndeplinirii stagiului minim.

​Astfel, în gradul de comisar-șef de poliție au fost avansați doi ofițeri, în gradul de comisar de poliție au fost avansați 7 ofițeri, în gradul de subcomisar de poliție un ofițer, în gradul de inspector principal de poliție un ofițer, iar alți 5 ofițeri au fost avansați în gradul de inspector de poliție.

​De asemenea, în gradul de agent-șef principal de poliție au fost avansați 3 agenți, în gradul de agent-șef de poliție au fost avansați 8 agenți, iar în gradul de agent-șef adjunct de poliție au fost avansați 3 agenți.

Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Eveniment

Ultima oră

Titlurile zilei