Galerie FOTO. Beat și fără permis, a făcut praf cu BMW-ul o spălătorie

de Andreea ILIESCU Miercuri, 04 Iunie 2014 384
Băutura la volan face ravagii în județul Constanța. Doi recidiviști s-au urcat într-o mașină și au provocat un accident rutier spectaculos, intrând cu mașina direct într-o spălătorie. Cei doi prieteni, Adrian Timofeciuc și Aurel Constantin Chiriță, au băut împreună toată noaptea. La un moment dat, șoferului, Adrian Timofeciuc, i s-a năzărit să plece acasă, în Lumina, cu mașina unui alt prieten. Și cum bineînțeles că nu putea pleca singur, Aurel Chiriță i s-a alăturat. Cei doi mergeau cu un BMW înmatriculat în Franța pe DJ 228, dinspre localitatea Nazarcea către DN 2A. La un moment dat, ajungând în drept cu spălătoria auto "Kartali", șoferul a pierdut controlul volanului, astfel că a ieșit în afara părții carosabile, unde a dărâmat ușile spălătoriei și a intrat direct în aceasta. 

În urma impactului, cei doi bărbați au fost transportați de urgență la spital în stare inconștientă. Tot la unitatea spitalicească au ajuns și rutieriștii constănțeni, care le-au recoltat celor doi probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei, rezultatul fiind pozitiv în ambele cazuri. Șoferul, Adrian Timofeciuc, avea o îmbibație alcoolică de 1,55, respectiv 1,40 mg/l alcool pur în sânge, în timp ce pasagerul din dreapta avea 1,40, respectiv 1,25 mg/l alcool pur în sânge. 

Polițiștii rutieri au demarat imediat o anchetă, descoperind faptul că șoferul nu avea permis. În plus, cei doi prieteni sunt recidiviști. Adrian Timofeciuc a fost condamnat pentru viol, fiind eliberat din închisoare în 2011, în timp ce Aurel Chiriță a fost condamnat pentru furt și a fost eliberat în aprilie 2014. 

Ajunși în fața organelor de anchetă, șoferul mașinii le-a spus inițial polițiștilor că nu a condus el autoturismul în seara cu pricina, ci altă persoană, și că nu este vinovat de nicio acuzație care i se aduce. Ulterior, acesta și-a schimbat declarația, recunoscându-și vinovăția. 

Adrian Timofeciuc a fost prezentat, ieri, Judecătoriei Constanța cu propunere de arestare preventivă. Magistrații au decis arestarea acestuia pentru o perioadă de 30 de zile. Acesta este cercetat pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice, șofat fără permis și vătămare corporală. 

Taguri

Comentează știrea

nb
4 iunie 2014
biet popor roman

Niste tigani beti, cu BMW furat din Franta. Bine ca n-au omorat pe cineva nevinovat. Biet popor roman, ai fost cotropit de tigani.

traian
4 iunie 2014
KARTALI ?

ne si inchipuim ce a mai zbierat machedonul ala AVAR de CARTALI !...

Gigi Duru
4 iunie 2014
gramatica

Andreea, intreaba-l pe taticu' cu DEX-ul cum este corect, "a facut praf cu BMW-ul o spalatorie" sau "a facut praf o spalatorie cu BMW-ul".

Alte știri din sectiunea Eveniment

Ultima oră

Titlurile zilei