Galerie foto. GRAV ACCIDENT RUTIER. MICROBUZ PLIN CU COPII, RĂSTURNAT. A fost activat planul roșu de intervenție

de Cuget Liber Marţi, 13 Decembrie 2016 861
Trei adolescenți au fost răniți, în această dimineață, după ce microbuzul în care se aflau s-a răsturnat în zona Voineasa din județul Olt. În autovehicul se aflau 15 copii și doi adulți, iar autoritățile au activat planul roșu de intervenție.
xxx

Accidentul a avut loc marți dimineață, în zona Voineasa din județul Olt. Un microbuz al unei firme de transport a derapat și s-a răsturnat, potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Olt, Claudia Radu.
În autovehicul se aflau 15 copii cu vârste curpinse între 15 și 18 ani, trei dintre ei fiind răniți, a anunțat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Olt, Alin Băsășteanu.
A fost activat planul roșu de intervenție, iar la fața locului au ajuns patru ambulanțe SMURD, una de transport victime multiple, precum și patru salvări ale Serviciului de Ambulanță Județean.
Din primele informații, cele trei victime au 15 și 16 ani și au suferit mai multe traumatisme, fiind transportate la spital, potrivit purtătorului de cuvânt al ISU.

Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Eveniment

Ultima oră

Titlurile zilei