George Maior: România poate juca rolul de partener al SUA

de Carmen MOCANU Vineri, 05 Februarie 2016 130
Anunțul SUA privind alocarea suplimentară de resurse pentru contracararea amenințărilor din Est este o veste bună pentru România", care "poate juca rolul de partener al SUA în asigurarea descurajării provocărilor', a afirmat ambasadorul George Cristian Maior la o reuniune specială a Atlantic Council, dedicată problematicii de securitate în regiunea Mării Negre și găzduită de ambasada României în SUA, informează un comunicat transmis presei.
Evenimentul a fost organizat în cadrul proiectului 'Future Europe Initiative' și l-a avut drept invitat pe șeful Cancelariei prezidențiale, Dan Mihalache.
Dezbaterea a fost moderată de Damon Wilson, vicepreședinte executiv al Atlantic Council, și a beneficiat de participarea unor nume importante precum gen. James Jones, fost consilier pe probleme de securitate națională al președintelui SUA și SACEUR al NATO, Anders Aslund, senior fellow la Atlantic Council, Paula Dobriansky, fost Subsecretar de Stat pentru Democrație și Afaceri Globale, Daniel Fried, reprezentant al Departamentului de Stat, gen. George Joulwan, fost SACEUR al NATO, sau Robert Benjamin, National Democratic Institute. 
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Eveniment

Ultima oră

Titlurile zilei