Grijă mare când circulați la intersecția bd. Lăpușneanu cu bd. Aurel Vlaicu

de Andreea ILIESCU Miercuri, 29 Mai 2013 307
Cele mai multe accidente în intersecția bulevardelor Alexandru Lăpușneanu și Aurel Vlaicu s-au produs din cauza nerespectării regulilor privind prioritatea de trecere. La această intersecție este amenajat un sens giratoriu, fapt pentru care se recomandă să reduceți viteza și să respectați regulile de prioritate în sens. În timpul sezonului estival, mai ales în week-end, circulația în această zonă se desfășoară cu dificultate. 
"Polițiștii rutieri vă recomandă să manifestați atenție sporită în zona marcajului pietonal amplasat pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu, deoarece frecvent traversează partea carosabilă pietoni care nu se asigură în prealabil", precizează reprezentanții Serviciului Rutier Constanța. 
Taguri

Comentează știrea

st3fun
29 mai 2013
asa cum

noi, soferii trebuie sa ne asiguram cand intram in intersectie, si n-i se dau amenzi daca nu o facem, asa si pietonilor ar trebui sa li se dea amenda daca traverseaza fara sa se asigure.

Miruna
29 mai 2013
preaiubitul si stimatului tovaras primar

Rep: S-a spus că imnul 'Viva Mamaia' a fost plagiat. Care este adevărul? Radu Mazăre: Sunt cumpărate drepturile melodiei de la compozitor. Un compozitor compune, altcineva cântă. Eu sunt compozitor și i-am vândut ei drepturile; 8.000 de euro din cei 35.000 au costat drepturile. (...) V-am spus că este un compozitor croat, prietenul Loredanei, care a compus melodia.

Alte știri din sectiunea Eveniment

Ultima oră

Titlurile zilei