GRUIA STOICA, proprietarul GFR, adus în cătușe la DNA pentru audieri

de Cuget Liber Miercuri, 29 Ianuarie 2014 227
Omul de afaceri Gruia Stoica, proprietarul Grup Feroviar Român (GFR), a fost adus cu cătușe la mâini, miercuri seară, la sediul central al DNA, pentru a fi audiat într-un dosar în care este urmărit penal pentru fapte de corupție, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse judiciare.

Surse judiciare au declarat, pentru MEDIAFAX, că omul de afaceri urmează să fie audiat în legătură cu o licitație pentru transportarea cărbunelui în beneficiul Complexului Energetic Oltenia.

Grupul controlat de Gruia Stoica a vrut anul trecut să cumpere de pachetul majoritar de acțiuni al CFR Marfă, însă tranzacția nu s-a finalizat.

Astfel, vânzarea a 51% din CFR Marfă către Grup Feroviar Român nu a putut fi finalizată până la termenul limită, 14 octombrie 2013, pentru că unele bănci creditoare ale CFR Marfă nu și-au dat acordul pentru schimbarea acționariatului, iar Consiliul Concurenței nu a avut timpul necesar pentru a se pronunța asupra tranzacției.

Taguri

Comentează știrea

justitiarul
30 ianuarie 2014
la puscarie

Acest jeg de om care a vrut sa distruga ce a mai ramas din calea ferata impreuna cu alti ordinari din minister trebuie executati intro piata publica si lasati sai intinda maidanezii!!!

iorgulescu gheorghe
30 ianuarie 2014
retinerea lui gruia stoica

orice ar vrea poporul roman sa faca pentru a trai decent este imposibil cu acest parlament si aceasta guvernare majoritatea sant corupti ,si mai grav esate ca santem prea naivi si votam cu aceiasi oameni politici,care numai labunastarea lor se gandesc.s-o tinem tot asa

Alte știri din sectiunea Eveniment

Ultima oră

Titlurile zilei