Gruparea de Jandarmi „Tomis” face angajări din sursă externă. Cum te poți alătura echipei

de Andreea CARAUA Sâmbătă, 25 Mai 2024 541
Gruparea de Jandarmi Mobilă „Tomis” Constanța a scos la concurs trei posturi de ofițer din sursă externă, prin încadrare directă sau rechemare în activitate, în cazul fostelor cadre militare.
Astfel, este liber un post de ofițer specialist II la compartimentul Marketing și Achiziții; un post de ofițer specialist II la compartimentul Informare, Relații Publice și cu Publicul și un post de ofițer specialist I la Serviciul Comunicații și Tehnologia Informației.
Dosarele de recrutare vor fi exclusiv în format electronic, prin constituirea unor fișiere în format pdf, iar atașamentele nu trebuie să depășească dimensiunea de 10MB.
Documentele de concurs vor fi trimise la adresa de e-mail [email protected], până la data de 04 iunie, la ora 16:00. Ele vor fi denumite corespunzător în funcție de conținutul acestora, iar în titlul mail-ului va fi notat numele și prenumele candidatului, precum și funcția pentru care candidează.
Informațiile cu privire la locul și orașul susținerii probelor vor fi comunicate pe site-ul hub.mai.gov.ro. Tot pe această platformă pot fi găsite mai multe detalii referitoare la concursurile de recrutare, cum ar fi: condițiile care trebuie îndeplinite de candidați, formularele și modelele documentelor pentru dosar, informații referitoare la probele de concurs, tematica și bibliografia.
De asemenea, astfel de detalii pot fi obținute și accesând site-ul Gruparea de Jandarmi Mobilă „Tomis” Constanța; prin apel la numărul de telefon 0241/623435, în zilele lucrătoare, între orele 08:00 și 16:00; ori la avizierul instituției, situat în municipiul Constanța, bulevardul I. C. Brătianu, numărul 246.
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Eveniment

Ultima oră

Titlurile zilei