Hoții pândesc: atenție la buzunare

de Andreea ILIESCU Miercuri, 09 Octombrie 2013 105
 Pentru a evita să fiți victimele unor tâlhării sau furturi, polițiștii vă recomandă ca, în mijloacele de transport în comun, să evitați să citiți, deoarece atenția vă este diminuată și puteți deveni cu ușurință victimele celor care fură din buzunare. 


"Dacă în aglomerație vă simțiți înconjurați de persoane care nu vă inspiră încredere căutați să vă schimbați locul. O geantă atârnată neglijent pe umăr, este o invitație pentru hoți. Buzunarul de la spatele pantalonilor este extrem de vulnerabil la urcarea și coborârea din mijloacele de transport în comun", susțin oamenii legii. 

De asemenea, atunci când mergeți la cumpărături, fiți foarte atenți în zonele aglomerate din piețe, bazaruri, gări, autogări, magazine. "Feriți-vă de priviri indiscrete când manevrați banii. Când stați la rând, pentru a cumpăra ceva, nu vă înghesuiți și nu permiteți să fiți înghesuit. Nu vă lăsați atrași în locuri izolate pentru a cumpăra lucruri de ocazie, oricât de avantajos vi s-ar părea. Nu păstrați banii în buzunarele exterioare ale vestimentației, nu țineți banii, actele personale și cheile în același loc", precizează polițiștii. 


Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Eveniment

Ultima oră

Titlurile zilei